Kissakuvahaasteen aiheena on tällä viikolla nenä.

Edit: Lopussa on pari uutta nenukuvaa Tiivistä.

Täs olis sit miun, eli Viivin nenä. marsulla oli hankaluuksia löytää yks nenä kun niitä kuvia miun nenusta on niiii-iin paljon.
879060.jpg

Ja laitto marsu tänne Tiivinkin nenukan, siin oli kans haastetta, Tiivi ei kauheesti tykkää kun marsu yrittää sitä kuvata joten siks tuo kuva on vähän huonompi kuin miun nenunen...

879059.jpg
Tästä kuvasta näkee aika hyvin kuitenkin että Tiivi oli siin tulipalos silloin vauvana ja sillä on toi karvankasvu vähän erilaista kuin yleensä meillä kissilöillä. Mut Tiivi on nyt muuten ihan terve eikä se kärsi tuosta vähäkarvaisuudesta kyllä yhtään. Ja mie pidän kyllä huolta tuosta tyttärestäni. Terkuin Viivi.

Viivi täällä taas hei.
Eilen illalla marsu päätti ottaa Tiivistä vielä pari kuvaa lisää. Tiivi tykkäs olla vähän aikaa marsun sylkyssä ja sitten se menikin vessaan pyykkikoneen päälle niin marsu haki kiireesti kameraa ja sai hassuja kuvia Tiivistä. Täs on pari ihan hyvää kuvaa mut joissakin näkyy vaan sumee korva kun Tiivi heilutti päätä silleen sopivasti, kyllähän työ tiijätte?
881936.jpg
Täs on niinku Tiivin profiili. Aika kivannäkönen eiks ookin?
881937.jpg
Ja täs on kuva edestä.
Tiivi oli aika nätisti tuossa koneen päällä, mie kattelin eteisen lattialta et mitä tapahtuu - vahtasin marsuu ettei se tee mitään pahaa miun pikkutyttöselle mut ei se tehnyt. Se vaan silitteli välillä Tiivii ja sit taas räpsi kuvia ilman salamaa ettei Tiivii silleen häikässykään.
Myöhemmin mie menin marsun viekkuun ja rapsutti se minuukin.

Nähdään taas *vilks* kiva kun käytte meitä kattomassa aina välillä...
t. Viivi.